А-Борд со постери - Држете растојание!

со постер ,, Ве молиме држете растојание ,,

Број на производ: 50.0059.50
  • идеален за објекти со зголемена фрекфенција на движење на луѓе
  • 2-стран
  • А1 Формат
  • вкл. 2 постери ,, Ве молиме држете растојание ,,
  • Додатоци како хедери или држачи за брошури или флаери достапни
Производ детали »

Спецификација

х-страни двостран
материјал на рамката алуминиум
Боја на горен профил сребрена, елоксирана
ширина на профил 32 мм
тип на агли Рондо
Боја на аглите хромирана
Формат A1 (594 x 841 мм)
Ориентација портрет
Уредување со постер ,, Ве молиме држете растојание ,,
Вкупна висина 1.200 мм

Опис на производ

Поради неговата ориентација, овој дисплеј ги охрабрува вашите клиенти да ја задржат потребната дистанца за да обезбедат потребна дискреција или да го минимизираат ризикот од инфекција.

Овој дисплеј главно се користи во областите каде има повеќе луѓе како што се банки, супермаркети или аптеки.
Особено во денешно време е важно да се задржи одредено растојание едни од други и да се заштитиме другите, но и себе си. Ово јА-Борд укажува на неопходноста и паметно ги потсетува вашите клиенти да ја задржат препорачаната далечина.

Овој дисплеј е опремен со 2 сребрени анодизирани постер рамки. Со цел да се зголеми тежината на А-Бордот и да се отежне пренасочувањето, постер рамките се опремени и со водоотпорни, галванизирани метални задни панели. Заштитата на постерите е обезбедена со екстра силни, антирефлексивни покривни фолии, изработени од УВ-стабилизиран материјал. УВ-стабилизацијата ги спречува постерите да избледат, а анти-рефлексивната обвивка ги прави информациите поставени на нив полесно да се читаат без сјај, дури и на сончева светлина. Брза размена на постери е исто така загарантирана со технологијата на снеп профилите на рамките, така што дисплејот може повторно да се користи со други постери.

За дополнително зголемување на вниманието, дисплејот може да биде опремен со држачи за брошури или флаери.

Потрошувачите кои го нарачале овој производ исто така нарачале

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот