Диспензер за дезинфекција за на ѕид "Sensor-Wall"

Број на производ: 50.0341.2
  • контролирано од сензори, безконтактна работа
  • резервоар што се полни
  • капацитет прибл. 1000 мл
  • за течни средства за дезинфекција (без гел)
  • работа со 6x AA батерија или адаптер
Производ детали »

Спецификација

Операција без контакт
Капацитет 1 литар
за употреба für flüssige Desinfektionsmittel (kein Gel)
Материјал пластика
прицврстување ѕиден конектор
Висина 460 мм
Ширина 125 мм
длабочина 132 мм
Напојување работи со 6x AA батерии или адаптер
Модел контролирано од сензор спреј технологија
Уредување вкл. диспензер со сензор 1 Л
Уредување 2 без дезинфектант
Уредување 3 без батерии

Опис на производ

Нашиот Диспензер за дезинфекција за на ѕид "Sensor-Wall"е флексибилен и исклучително лесен диспензер за хигиенска дезинфекција на рацете.
Овој диспензер за дезинфекција обезбедува постојана хигиена во вашите канцеларии и простории. Операцијата е бесконтактна благодарение на интегрираниот сензор. Едноставно, држете ги рацете под сензорот 2 секунди и вашите раце ќе бидат испрскани со течно средство за дезинфекција. Покрај тоа, количината на дозата може да се прилагоди во 3 чекори. Така, нашиот диспензер за хигиена за на ѕид гарантира професионална и чиста употреба во вашата област на примена во секое време.

Особено практично е што нашиот диспензер "Sensor-Wall"има интегриран, но отстранлив резервоар со капацитет од 1000 мл. Дозерот не зависи од која било посебна големина или форма на шише. Едноставно извадете го резервоарот, пополнете го, вметнете го повторно, готово.
Како опција, постер рамка со формат А4 може да се монтира над диспензерот за на ѕид. На овој начин можете да го свртите вниманието на вашите клиенти правилно да се однесуваат или да ја погледнат правилната постапка за дезинфекција на рацете. Овој диспензер работи со адаптер за напојување вклучен во опсегот на испорака или по избор со 6 батерии АА (не се вклучени).

Соодветно средство за дезинфекција, батерии, како и постер рамката А4 можете да ги најдете во „Додатоци“ во нашата онлајн продавница.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот