Диспензер за дезинфекција за на ѕид "Wall"

Број на производ: 50.0341.7
  • работи со лакт
  • резервоар што се полни
  • капацитет прибл. 1000 мл
  • за течности и гел-средства за дезинфекција
  • робусна конструкција
  • бара мал простор за монтажа
  • лесно се полни
Производ детали »

Спецификација

Операција Мануелна
Капацитет 1 литар
за употреба für flüssige und gelartige Desinfektionsmittel
Материјал метал / пластика
прицврстување ѕиден конектор
Висина 290 мм
Ширина 93 мм
длабочина 165 мм
Уредување без дезинфектант

Опис на производ

Нашиот диспензер за дезинфекција за на ѕид "Wall“ е флексибилен и исклучително лесен за поставување.

Овој диспензер за дезинфекција е главно изработен од висококвалитетни материјали како што се челик и пластика. Куќиштето, пумпите и рачката за работа се робусни и бараат малку одржување.
Работата се изведува со лакт, така што овој диспензер за ѕид може слободно да се монтира независно од батерии или било какво друго напојување. Нашиот диспензер "Wall“ има интегриран, но отстранлив резервоар со капацитет од 1000 мл. Дозерот за хигиена не зависи од која било посебна големина или форма на шише. Интегрираниот резервоар може лесно да се отстрани и да се полни со дезинфектант, течност или гел. На овој начин, нашиот диспензер за дезинфекција гарантира професионална и хигиенска употреба во вашата компанија во секое време.

По избор, постер рамка со А4 формат може да се монтира над ѕидниот диспензер. На овој начин можете да го свртите вниманието на вашите клиенти и да ги информирате за безбедносното растојание или правилната постапка за дезинфекција на рацете.

Во нашата онлајн продавница ќе најдете соодветно средство за дезинфекција и постер рамка А4 под „Додатоци“.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот