Дисплеј сталажа на преклопување „Doblar”

Број на производ: 54.0048.2
  • склопувачки дисплеј за брошури за саеми и настани
  • нанапред наклонети оддели за проспекти
  • Материјал: челик / акрил
  • за брошури 4x А4 во портрет формат
  • Длабочина на полнење по оддел: приближно 35 mm
  • Тежина: приближно 7 кг
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој дисплеј за брошури е опремен со 4 држачи за брошури навалени нанапред во формат А4 портрет (длабочина на полнење по оддел: приближно 35 мм).

Идеално за флексибилна употреба на саеми и настани! Опремен со практичен механизам за преклопување, држач за брошури со тежина од приближ. 7 кг е лесен за транспорт и може да се преклопи до висина од приближно. 370 мм. За транспорт, вклучена е торбичка за носење изработена од полиестер со прерамки.

Како производител, ние го гарантираме квалитетот на производот!

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот