Држач за мобилен телефон „Camara”

Број на производ: 60.0052.7

Спецификација

Материјал Акрил
дебелина на материјал 2 мм
Боја кристално чиста
Ширина 80 мм
Висина на задниот дел 90 мм
длабочина на просторот за флаери 15 мм
Длабочина на база 75 мм

Опис на производ

Дисплеј во форма на L за употреба на рамни површини.
За употреба во излози, продажни простории или на работни маси.

Паметниот телефон има безбедно задржување благодарение на дополнителните странични ограничувања.
Акрилното стакло обезбедува јасен преглед од сите перспективи.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот