warning

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Хигиенска станица „Budget II” A3

Број на производ: 50.0348.1
  • работа со лакт
  • резервоар што се полни
  • капацитет прибл. 1000 мл
  • за течости или гел како средства за дезинфекција
  • вкл. А3 алуминиумска постер рамка
Производ детали »

Спецификација

Операција Мануелна
материјал на рамката алуминиум
ширина на профил 25 мм
тип на агли со сиви пластични ивици
Формат A3 (297 x 420 мм)
Ориентација портрет
боја на рамката сребрена, елоксирана
Тип на заштитна фолија антирефлексна, УВ стабилна
Материјал на конструкцијата алуминиум
Димензии на штанд овален профил 51 x 25 мм
Боја на база сребрена
Материјал на база челик
Боја на основата сребрена
Димензии на база 350 x 350 мм
Вкупна висина 1.550 мм
Уредување со диспензер со капацитет 1Л (без средство)

Опис на производ

Нашата хигиенска станица „Budget II” е идеална за поставување на секоја влезна област на продажно место или деловна зграда.
Обаа станица за дезинфекција има вкупна висина од приближно 1550 мм и главно е изработена од алуминиум и пластика.Овој диспензер е идеален за секојдневна употреба во борбата против вирусот корона.
Се ракува со лакт, така што оваа станица може да се постави било каде, независно од батерии или какви било приклучоци за напојување. Покрај тоа, оваа станица за дезинфекција често се користи на сите места каде што не е можно поставување на диспензер на ѕид.

Станицата за дезинфекција има интегриран, но отстранлив резервоар со капацитет од 1000 мл. Течности како и средства за дезинфекција слични на гел може да се користат со директно полнење на резервоарот. Така, овој производ не зависи директно од одредена големина или форма на шише каде би стоел дезинфектантот.Така,нашата станица за дезинфекција гарантира професионална и хигиенска употреба со поставеност на било која локација во секое време.

Со помош на алуминиумска постер рамка во формат А3 портрет поставена над диспензерот, можете да го свртите вниманието на вашите клиенти.
Во нашата онлајн продавница можете да најдете соодветни средства за дезинфекција под наслов „Додатоци“.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот