Хигиенска Станица "Sensor-Performance I"

Број на производ: 50.0353.1
  • дезинфекција на рацете на поголеми групи на луѓе
  • безконтактна работа со инфрацрвен сензор
  • Германско производство
  • куќиште што може да се заклучи
  • погоден за течно средство за дезинфекција (без гел)
Производ детали »

Спецификација

Операција без контакт
Капацитет 9 x 5 литри = макс. 45 литри
Материјал алуминиум / челик / нерѓосувачки челик / акрил
Боја бела
Напојување адаптер за напојување
Модел Кула
Вкупна висина околу 1.800 мм
Вкупна ширина 600 мм
Вкупна длабочина 450 мм
Уредување без дезинфектант

Опис на производ

Хигиенската Станица "Sensor-Performance I" е контролирана од инфрацрвен сензор и е дизајнирана за употреба во простор со висока фрекфенција на проток на луѓе. Оваа станица за дезинфекција може да се користи на пример во супермаркети, на саемски настани, на стадиони или дури и на фестивали. Понатаму, може да се употребува со поставеност на сите јавни простори како што се аеродроми, канцеларии итн.

Со оваа станица лесно може да се изврши дезинфекција на рацете на големи групи на луѓе.

Оваа хигиенска станица е опремена со опционално достапни контејнери за дезинфекција 5L (може да се најдат во „Додатоци“). Вкупно, до 9 картони за дезинфекција од по 5 литри наоѓаат простор во куќиштето со заклучување на станицата. Ова ги сведува на минимум потребните полнења и сервисната работа. Во зависност од дозирањето, 45 литри средства за дезинфекција можат да користат за повеќе од 20 000 луѓе.

Хигиенската станица има вкупна висина од приближно1800 мм и е изработена со високо квалитетни материјали како што се алуминиум, челик и нерѓосувачки челик. Поради тркалцата со кочница монтирани на долната страна, станицата може да се постави флексибилно, а исто така да се вклопи и помине низ која било врата. Благодарение на користената инфрацрвена технологија, хигиенски и без контакт протокот на средството за дезинфекција на рацете е загарантирано во секое време. Допир и контакт не е веќе потребен. Едноставно, ставете ги рацете под сензорот и рацете ќе бидат навлажнети со средство за дезинфекција. На овој начин Хигиенска Станица "Sensor-Performance I" гарантира професионална и хигиенска употреба во вашата област на примена во секое време.

Челичното куќиште на заклучување е со приклучок за струја. Дезинфектант не е вклучен во испораката.

Ве молиме користете само течно средство за дезинфекција (без гел).

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот