Хигиенска Станица "Sensor-Performance II"

Број на производ: 50.0354.1
  • дезинфекција на рацете за поголеми групи на луѓе
  • безконтактна работа со инфрацрвен сензор
  • Германско производство
  • куќиште што може да се заклучи
  • погоден за шишиња и канистри до 20 Л.
  • за течни средства за дезинфекција (без гел)
Производ детали »

Спецификација

Операција без контакт
Капацитет до 20 Литри
Материјал челик / нерѓосувачки челик
Боја црна
Напојување приклучок за напојување
Вкупна висина 1.210 мм
Вкупна ширина 400 мм
Вкупна длабочина 356 мм
Уредување без дезинфектант
Уредување 2 без канистер

Опис на производ

Хигиенската Станица "Sensor-Performance II"е контролирана од инфрацрвен сензор и е дизајнирана за употреба во простор со висока фрекфенција на проток на луѓе. Оваа станица за дезинфекција може да се користи на пример во супермаркети, на саемски настани, на стадиони или дури и на фестивали. Понатаму, може да се употребува со поставеност на сите јавни простори како што се аеродроми, канцеларии итн.

Со оваа станица лесно може да се изврши дезинфекција на рацете на големи групи на луѓе.

Имате можност да ја опремите оваа хигиенска станица на пр. со канистер од 20 литри со стандарден капак со навој и течно средство за дезинфекција (без гел) во кутија на заклучување. Ова ги сведува на минимум потребните полнења и сервисната работа. Во зависност од дозирањето на средството за дезинфекција, над 10.000 луѓе може да се дезинфицираат со канистерот од 20 литри.
Хигиенската станица има вкупна висина од приближно1210 мм и е изработена со високо квалитетни материјали како што се алуминиум, челик и нерѓосувачки челик. Поради тркалцата со кочница монтирани на долната страна, станицата може да се постави флексибилно, а исто така да се вклопи и помине низ која било врата. Благодарение на користената инфрацрвена технологија, хигиенски и без контакт протокот на средството за дезинфекција на рацете е загарантирано во секое време. Допир и контакт не е веќе потребен. Едноставно, ставете ги рацете под сензорот и рацете ќе бидат навлажнети со средство за дезинфекција. На овој начин Хигиенска Станица "Sensor-Performance II" гарантира професионална и хигиенска употреба во вашата област на примена во секое време.

Челичното куќиште на заклучување е со приклучок за струја. Дезинфектант и канистар не се вклучен во испораката.

Ве молиме користете само течно средство за дезинфекција (без гел).
По ваше барање, со задоволство ќе ја брендираме хигиенската станица.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот