Хигиенски заштитник "Checkout"

  • Идеален за промо пултови и информациони маси
  • Ги заштитува вработените и клиентите
  • Практичен отвор на долната страна
  • Наменет за бензински станици, продавници, аптеки и сите трговски објекти
Производ детали »

Спецификација

дебелина на материјал 2 мм
Висина 960 мм
длабочина 245 мм

Опис на производ

Оваа заштитник е оптимално прилагоден за употреба во областа околу наплатните каси. Производот може да се постави на посакуваното место со помош навакум држачи и затоа може повторно да се премести без никакви проблеми. Можно е и цврсто прикачување со штрафови.
Употребата на овој производ ги штити вработените во продажбата и клиентите од кашлање или кивање. Малиот отвор во долниот дел овозможува трансфер на пари. Ширината на отворот е 400 мм, а висината 150 мм. За чистење на материјалот препорачуваме топла вода со сапуница и мека микрофибер крпа.

Видео

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Nathan пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Anna-Renate пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Варијанти

Варијанти Ширина Број на производ Цена    
750 мм 750 мм 63.0012.18 5.950 ден* погледни Производ »
1.000 мм 1.000 мм 63.0012.4 6.490 ден* погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот