Пластични профили за цени „DBR”

18 мм | транспарентна | стандардна самолеплива 12 мм

Број на производ: 20.0002.1
  • Стандардна лента за цена
  • Вметнете етикета со цена со висина 15мм - 73мм
  • Со самолеплива или магнетна лента
  • Може да се комбинира со различни профили
Производ детали »

Спецификација

висина на етикета за цена 18 мм
Боја транспарентна
Самолеплива стандардна самолеплива 12 мм

Опис на производ

Со самолеплива лента, агол на читање и заштита од прашина, Боја: транспарентна или бела

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти висина на етикета за цена Боја Самолеплива Број на производ Производ бр. Цена      
15 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 15 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0001.22 погледни Производ »
15 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 15 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0001.32 погледни Производ »
18 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 18 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0002.1 погледни Производ »
18 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 18 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0002.55 погледни Производ »
24 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 24 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0003.28 погледни Производ »
24 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 24 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0003.37 погледни Производ »
26 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 26 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0004.27 погледни Производ »
26 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 26 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0004.9 погледни Производ »
30 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 30 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0005.102 погледни Производ »
30 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 30 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0005.65 погледни Производ »
35 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 35 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0006.69 погледни Производ »
35 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 35 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0006.70 погледни Производ »
39 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 39 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0007.147 погледни Производ »
39 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 39 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0007.38 погледни Производ »
39 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 39 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0007.52 погледни Производ »
32 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 32 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0283.10 погледни Производ »
32 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 32 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0283.13 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот