Пластични профили за цени „DBR”

  • Стандардна лента за цена
  • Вметнете етикета со цена со висина 15мм - 73мм
  • Со самолеплива или магнетна лента
  • Може да се комбинира со различни профили
Производ детали »

Опис на производ

Со самолеплива лента, агол на читање и заштита од прашина, Боја: транспарентна или бела

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Oliver пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Daan пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Варијанти

Варијанти висина на етикета за цена Боја Самолеплива Број на производ Цена    
15 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 15 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0001.22 155 ден* погледни Производ »
15 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 15 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0001.32 155 ден* погледни Производ »
18 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 18 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0002.1 155 ден* погледни Производ »
18 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 18 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0002.55 155 ден* погледни Производ »
24 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 24 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0003.28 165 ден* погледни Производ »
24 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 24 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0003.37 165 ден* погледни Производ »
26 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 26 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0004.27 169 ден* погледни Производ »
26 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 26 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0004.9 169 ден* погледни Производ »
30 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 30 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0005.102 159 ден* погледни Производ »
30 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 30 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0005.65 159 ден* погледни Производ »
35 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 35 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0006.69 199 ден* погледни Производ »
35 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 35 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0006.70 199 ден* погледни Производ »
39 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 39 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0007.147 169 ден* погледни Производ »
39 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 39 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0007.38 155 ден* погледни Производ »
39 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 39 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0007.52 155 ден* погледни Производ »
32 мм бела стандардна самолеплива 12 мм 32 мм
бела
стандардна самолеплива 12 мм
20.0283.10 229 ден* погледни Производ »
32 мм транспарентна стандардна самолеплива 12 мм 32 мм
транспарентна
стандардна самолеплива 12 мм
20.0283.13 229 ден* погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот