Прочистувач на воздух „AP30 Pro“

Број на производ: 10.0537.1
  • наменет за простории до 40 м2
  • ја намалува концентрацијата на вируси
  • целосно го елиеминира загадувањето и патогените
  • ефективно го подобрува квалитетот на воздухот
  • одобрен за употреба во медицински установи
Производ детали »

Спецификација

Боја црна
Димензии 398 x 255 x 298 mm (H x B x T)
Raumgröße 20 - 40 m²
Перфоманси на чистење до 310 м3/час
Дизајниран за 20 - 40 m² - простории
Звучни емисии во децибели 17 - 54 dB
Моќност [W] 5 - 30 W
Тежина 3,6 kg

Видео

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот