U-Заштитна ПВЦ фолија за пластична постер рамка

портрет | A3

Број на производ: 26.0035.3
  • за вметнување во рамки за постери
  • во различни големини
  • во портрет или пејзаж формат
  • изработени од УВ-стабилизиран материјал
Производ детали »

Спецификација

Материјал Тврд ПВЦ
дебелина на материјал 0,4 мм
Боја анти-рефлектирачка
димензии за вметнување 297 x 416 мм
Ориентација портрет
за рамка со формат A3

Опис на производ

U-заштитните фолии овозможуваат безбедно и лесно ракување со рекламните постери.

Заштитната фолија е УВ-стабилизирана.

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Ориентација за рамка со формат Број на производ Цена    
портрет А6 портрет
А6
26.0035.11 погледни Производ »
пејсаж А6 пејсаж
А6
26.0035.13 погледни Производ »
пејсаж A1 пејсаж
A1
26.0035.14 погледни Производ »
портрет А6 портрет
А6
26.0035.16 погледни Производ »
портрет А5 портрет
А5
26.0035.17 погледни Производ »
портрет A3 портрет
A3
26.0035.18 погледни Производ »
пејсаж А4 пејсаж
А4
26.0035.19 погледни Производ »
портрет A3 портрет
A3
26.0035.3 погледни Производ »
портрет А2 портрет
А2
26.0035.34 погледни Производ »
пејсаж A3 пејсаж
A3
26.0035.4 погледни Производ »
портрет А5 портрет
А5
26.0035.5 погледни Производ »
пејсаж А5 пејсаж
А5
26.0035.6 погледни Производ »
портрет А4 портрет
А4
26.0035.8 погледни Производ »
портрет А4 портрет
А4
26.0035.9 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот