Визир - заштитник на лице

Број на производ: 26.0732.1
  • кристално чист материјал
  • комплетна заштита на лицето
  • прикачување со ременче и лента
  • совршено прилагодување на ременчето на секоја различна големина на главата
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот