Водоотпорен А-Борд „Eco 35”

Формат

Спецификација

Број на производ

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Dietmar пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Klaus пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Варијанти

Варијанти Формат Број на производ Производ бр. Цена      
A0 (841 x 1,189 мм) A0 (841 x 1,189 мм) 50.0155.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
A1 (594 x 841 мм) A1 (594 x 841 мм) 50.0155.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
A3 (297 x 420 мм) A3 (297 x 420 мм) 50.0155.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
700 x 1.000 мм 700 x 1.000 мм 50.0155.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот