Заштитник „Benita” со отвор

Број на производ: 60.0168.37
  • заштита од плукање и кивање со отвор
  • голема заштитна област
  • лесна размена на документи и готовина
  • за употреба на маси и пултови
Производ детали »

Спецификација

Материјал Акрил
дебелина на материјал 6 мм
Боја кристално чиста
Ширина 750 мм
Висина 600 мм
длабочина 300 мм

Опис на производ

Заштитникот „Бенита“ е штитник со форма на буквата L и има отвор. Со висина од 60 см и ширина од 75 см, штандот има голема заштитна површина. Поставете го штандот за заштита на масата или пултот. Отворот со 30 х 15,2 см нуди доволно простор за размена на готовина и документи. Малку закривениот горен дел совршено ги штити касиерите и персоналот.

За чистење препорачуваме топла вода со сапуница и мека микрофибер крпа.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот