Заштитник „Unico”

Број на производ: 60.0605.88

Спецификација

Материјал акрил / алуминиум
дебелина на материјал 10 мм
Боја кристално чиста
Ширина 1.000 мм
Висина 800 мм
Длабочина на база 430 мм

Опис на производ

Брзо подигната заштита од плукање и кивање за вашата маса!
Акрилната табла на заштитникот "Unico" едноставно се става во елементите на штандот и се фиксира од долната страна. На овој начин се создава атрактивна форма на заштита од плукање, што е особено погодно за употреба на шалтери за прием, пулт маси или биро. Отворот широк 70 мм создава можност за лесно минување на пари или документи. За чистење на материјалот препорачуваме мека крпа од микрофибер и топла вода и сапуница.

Видео

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот