Идентификација на правен провајдер:

VKF Renzel GmbH
претставена од генералните менаџери: Хајнц Ренцел, Ансгар Хугинг, Јоаким Остендорф
Им Геер 15
46419 Иселбург
Германија

Телефон: +49-2874-910-0
Факс: +49-2874-910-101

е-пошта: sales@vkf-renzel.mk
веб: www.vkf-renzel.mk

ДДВ бр.: DE 124168415
инкорпорирана во трговскиот регистар на локалниот окружен суд во Косфелд
трговски регистар бр.: HRB 8004

Правни белешки во врска со користењето на оваа веб-локација
Сите текстови, фотографии и објавени информации на оваа веб-локација се под авторско право на VKF Renzel, доколку не се под авторско право на трети лица. Во секој случај, копии, дистрибуција или комуникација во јавноста се дозволени само кога е одобрено од VKF Renzel по отповикување и не може да се преговара..

Врските што водат од други веб-локации до оваа веб-локација мора да бидат одобрени од VKF Renzel. Одобрувањето мора да се обновува секогаш кога содржината на водечката веб-локација суштински се менува. Одобрението може неформално да се повлече во секое време. Врската од веб-локација со нелегална, одвратна, погрешна или клеветничка содржина е дисквалификувана во секој случај.

Содржината на оваа веб-локација е подготвена со голема посветеност. Сепак, не можеме да обезбедиме гаранција за актуелност или комплетност.

VKF Renzel не е одговорен за содржината на веб-страниците на трети страни до кои се поврзуваме. Надворешните врски беа тестирани за нелегална содржина и во моментот на поставување на врската тие не беа препознатливи. Во однос на надворешните врски, нема одговорност за следење или контрола.

Онлајн-решавање спорови од член 14, дел 1 ODR-VO: Европската комисија обезбедува платформа за онлајн решавање на спорови што може да се најде на ec.europa.euОзначување на изворот за користени фотографии и графики:

handshake - © Rui Vale de Sousa - Fotolia.com

green - © Никол Ефингер - Fotolia.com

 

Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот