BCDE1D0E261A59675F23AE1B6C022F81

КОМПЕТЕНТНОСТ СТЕКНАТО ПРЕКУ ИСКУСТВО ВО ПРОМОЦИЈАТА НА ПРОДАЖБИТЕ

ВКФ Рензел ГмбХ има над 30 години вредно искуство во целата индустрија на промоција на продажбата. Во корпоративната визија, покрај сигурност и континуитет не одликува иновативноста, креативноста и флексибилноста со цел благовремено да ги решаваме проблемите за сите клиенти во индустриите или трговијата.

 

ПРИСУСТВО И КОМПЕТЕНТНОСТ ВО ВИД НА КАТАЛОГ, НА САЕМ И НА ИНТЕРНЕТ

Каталогот ,, Ваш креативен продажен консултант ‘‘ се појавува  во 17 различни земји годишно; поред тоа, се објавуваат и посебни каталози; се појавуваме на 50 саеми годишно; На интернет имаме 30 различни веб домејни.

По телефон или преку средба, со над 100 консултанти по продажба во нашите канцеларии во земјата или странство, за индивидуална, лична консултација или за разработка на продукт – секогаш со радост помагаме на нашите клиенти.
Затвори мени
Назад кон врвот