Услови за испорака и плаќање

За нарачки преку Интернет се применуваат следниве услови.

 

Услови за испорака

Можни се нарачки со испорака само за Р.Македонија.

 

Трошоци за испорака

Ние наплатуваме паушални стапки на следниов начин:
180 денари нето по нарачка што ја испраќаме на било која адреса во Р.Македонија
2000 денари нето по нарачка на габаритен производ ( производ кој има голема површина или пак е кршлив ) кој е обележен како габаритен на нашата веб страна

Горенаведените трошоци за испорака важат само за стоки купени преку Интернет и се наведени одделно за време на процесот на нарачка. Тие треба да бидат платени од вас. За какви било налози за набавка кои не се поставени преку нашиот систем за онлајн продавница, трошоците за испорака и ракување се додаваат на време и на материјална основа.

 

Услови за достава

Колку што не е споменато поинаку во описот на производот, испораката на стоки ќе се одвива во зависност од достапноста на производот за која ќе бидете благовремено известени.

Бидете информирани дека нема да има испораки во сабота, недела и за време на државни празници.

 

Минимална вредност за нарачка

Минималната вредност на нарачка е 6000 денари ( без вкалкулиран 18% ДДВ ).

 

Услови за плаќање

Плаќањето се врши исклучиво авансно, со уплата на про фактура кој ќе Ви биде испратена веднаш по потврдата на вашата нарачка.

Во случај да имате какви било прашања, нашите детали за контакт се наоѓаат во делот "Контакт". За нарачки преку Интернет не може да се постапува со специјални договори заради автоматизиран процес на нарачки.


 
Затвори мени
Назад кон врвот