branchen1700x600

Сектори


Искористете ги нашите предлози на производи подредени по различни секторски индустрии!

referenzen_head

Специјални проекти и индивидуални решенија


contact

Компанија


За нашата компанија VKF Renzel

E2C168E9CEEB3347346EAA86677B14B6

Развој и Дизајн на производи

Ве водиме од првичната идеја до позиционирање во ПОС

Повеќе информации »
62E4F8DCB49704C3CFA815BF25C81C06

Производство

VKF Renzel произведува со најсовремени стандарди за машини и сопствени производи

Повеќе информации »
CFD2133209CAFBC86C680C752273BDF8

Принт

Голем број на наши производи можат да бидат персонализирани

Повеќе информации »
5FA3207CF3201E8AD66CFCA004ADE749

Складирање и Логистика

Кратки времиња на водење како резултат на големиот капацитет на магацинот и најсовремените технологии за складирање

Повеќе информации »

VKF RENZEL – ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА ЗА ПРОМОЦИЈА НА ВАШАТА ПРОДАЖБА

Ние нудиме различни производи кои ви помагаат да ја претставите или пласирате вашата компанија или бренд на најдобар можен начин. Нашиот асортиман на производи е огромен. Многу производи се достапни како стандардни артикли со голем број на располагање. Персонализирање на предметите со вашето лого е најчесто можно дури и за помали количини. Една од нашите придобивки е планирање, визуелизација и производство на индивидуални производи за многу посебна употреба. Вашата промоција на продажбата е наше поле на експертиза. Нашите производи ја оптимизираат областа каде што се собира импулсот за одлука за набавка. Во PoS (Point of Sale) областа. Наредете ги вашите производи во правилен редослед, поставете ги вашите реклами на полицата, наплатната каса или шалтерите; секаде каде клиентите очекуваат и прифаќаат информации.
_MG_3429

Специјални проекти

Повеќе информации »
0126E9CBE7293FA7BB70B8F591B39E04

Графички услуги

Повеќе информации »
Затвори мени
Назад кон врвот