Рамка за излог "Феко" co сребрени анодизирани митрирани агли

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • самолеплива рамка за прицврстување на стакла
  • идеален за двострана презентација на рекламни пораки поради недостаток на заден ѕид
  • Рамен алуминиумски профил за покривање на леплива лента од надворешната страна
  • Митрирани агли
  • Горни профили и профилни профили сребро анодизирани
  • антирефлектирачки, UV-стабилизиранa заштитна фолија
  • секоја рамка поединечно спакувана во цврста картонска кутија
  • Посебни димензии и RAL бои од 1 парче достапни по барање
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Идеално за атрактивна презентација на информации со реклама на излогот.

Системот на рамката на прозорецот е инсталиран со лепење на рамката со профили 32 mm (за DIN A4 25 mm) на внатрешната страна на стаклото. За покривање на леплива лента видлива однадвор, е вклучен рамниот алуминиумски профил во форма на рамка. Двете рамки се изработени од сребрен елоксиран алуминиум и опремени со двострана леплива лента. Технологијата на преклопување на рамката гарантира дека вашите постери можат да се менуваат брзо и лесно. За оптимален ефект на стегање дури и со години, ние секогаш користиме пролетни челични пружини за стегање. Недостатокот на заден ѕид им овозможува на вашите рекламни постери да бидат претставени од двете страни. Со цел да се поедностави читањето на вметнатите постери и да се спречи светлината да светне, испорачаната полистиренска партиција може да се вметне помеѓу двата постера. За да се заштитат постерите, користиме антирефлектирачки заштитни фолии од UV-стабилизиран материјал. Антирефлектирачкиот премаз на обвивката ја подобрува читливоста на постерите без светлосни рефлексии, а УВ стабилизацијата спречува бледнеeње на постерите.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Christian пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Варијанти

Варијанти Формат Број на производ Производ бр. Цена
A0 (841 x 1,189 мм) A0 (841 x 1,189 мм) 50.0014.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
A1 (594 x 841 мм) A1 (594 x 841 мм) 50.0014.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
A3 (297 x 420 мм) A3 (297 x 420 мм) 50.0014.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
A4 (210 x 297 мм) A4 (210 x 297 мм) 50.0014.30 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот