Акрилен едностран дисплеј "Classic"

Број на производ: 60.0010.3
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • мал агол на наклонетост
  • за презентација на информации за производи и цени
  • акрил, кристално чист
  • A3-A9 + 1/3 A4 достапни формати
  • можни специјални формати од 50 парчиња
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ


Поради својот транспарентен материјал, акрилниот L-држач „Classic“ е идеален за презентација на информации за производите и нивните цени. Можете да го користите L-држачот „Classic“во јавни институции или во здравствениот сектор. Со принт на постер од типот „ ве молиме држете безбедно растојание“ посочувате одредени прописи во вашата компанија.

Поради малата наклонетост кон задниот дел, акрилниот L-држач „Classic“е особено погоден за презентација во излозите, на вашиот штанд, на пулт или маса. Вметнувањето на хартијата едноставно се турка помеѓу двостраниот акрилен панел.

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Формат Ориентација Број на производ Производ бр. Цена
A3 портрет A3
портрет
60.0010.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
A3 пејсаж A3
пејсаж
60.0010.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
А4 портрет А4
портрет
60.0010.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
А4 пејсаж А4
пејсаж
60.0010.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 портрет А5
портрет
60.0010.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 пејсаж А5
пејсаж
60.0010.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
А6 портрет А6
портрет
60.0010.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
А6 пејсаж А6
пејсаж
60.0010.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 портрет 1/3 А4
портрет
60.0010.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 пејсаж 1/3 А4
пејсаж
60.0010.12 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот