Држач за визит карти „Universum”

Број на производ: 67.0056.1
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • За оптимална презентација на визит-картички
  • Верзија: самостојна или со самолеплива лента за прикачување
  • За деловни картички во портрет или пејзаж формат
  • Произведени од транспарентен полистирен
  • Достапни се 4 различни верзии
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овие држачи за деловни картички произведени од транспарентен полистирен се идеални за поставување на вашата работна маса или како ѕидни диспензери. Самостојната верзија е достапна во портрет формат. Или пак, имаме верзија со самолеплива лента за прикачување на задната страна.

Имајте корист од нашите поволни намалени цени!

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Ориентација Верзија Број на производ Производ бр. Цена
портрет Самостоечка портрет
Самостоечка
67.0056.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
пејсаж Самостоечка пејсаж
Самостоечка
67.0056.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
пејсаж за прикачување, без самолеплива лента пејсаж
за прикачување, без самолеплива лента
67.0056.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
пејсаж за прикачување со самолеплива лента пејсаж
за прикачување со самолеплива лента
67.0056.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот