4-Делен држач на флаери „Universum” 1/3 А4

Број на производ: 67.0030.9
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • 4 диспанзери за флаери, еден до друг.
  • вклучен држач - адаптер.
  • може да се користи на пулт маси или да биде прикачен на ѕид
  • голем избор на различни модели
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Држач изработен од чист полистирол кој нуди доволно простор за флаери или брошури со 1/3 А4 формат, со 4 прегради поставени еден до друг.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот