4-делен Диспензер за флаери "Universum"

Број на производ: 67.0030.8
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • 4 одвоени делови , еден до друг
  • оптимален агол на читање
  • стабилен држач на флаери и брошури погоден за пулт и маса
  • произведен од чист полистирол
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Дисплеј држач на 4 нивоа - супер решение за презентација на вашите флаери и брошури во А4,А5 или 1/3 А4 Портрет фомат. Идеален за употреба на пултови и информациони маси.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Формат Број на производ Производ бр. Цена
А4 А4 67.0030.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 А5 67.0030.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 1/3 А4 67.0030.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот