Ротирачка дисплеј сталажа "Outdoor"

Број на производ: 54.0070.1
  • ротирачки дисплеј на тркала
  • стабилна конструкција
  • материјал метал / пластика
  • со 20 држачи на брошури А4 во портрет формат
  • длабочина на полнење по оддел: 30 мм
  • хедер по избор
Производ детали »

Спецификација

Материјал метал / пластика
формат на диспензер А4
Ориентација портрет
Дијаметар 720 мм
Висина 1.600 мм
длабочина на просторот за флаери околу 30 мм
број на диспензери 20
Тежина приближно 18 кг

Опис на производ

Претставете многу летоци и брошури на мал простор.

Стабилното ротирачко тело на штандот (со дијаметар: 720 мм) се состои од метална конструкција со 5 тркалца. Рамката е опремена со 20 држачи за брошури изработени од транспарентна пластика во портрет формат А4. Секоја кутија за брошури има 30 мм длабочина на полнење.

Мобилната сталажа за брошури има вкупна висина од 1.600 мм и лесно може да се помести и ротира дури и со целосна опрема.

По избор, достапен е хедер во форма на постер држач во формат А4.

Како производител, ние го гарантираме квалитетот на производот!

Заменски делови

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот