Дисплеј за корпи „Ewer”

Број на производ: 50.0253.1
  • композитен панел со алуминиумска постер рамка во формат А3
  • сребрена метална основа
  • за корпи за пазарување со волумен од 20 л
  • достапни се специјални формати и принт по барање
Производ детали »

Спецификација

материјал на рамката алуминиум
Farbe Rahmen сребрена, елоксирана
Формат A3 (297 x 420 мм)
Ориентација пејсаж
Материјал на база метал
Боја на основата silber ähnl. RAL 9006, pulverbeschichtet
Материјал на задниот панел Aluminium-Verbundplatte
Farbe Rückwand сребрена
Дизајниран за Einkaufskörbe mit einem Volumen von 20 l
Ширина 500 мм
Висина 1.300 мм
длабочина 420 мм

Опис на производ

Дисплејот за корпи „Ewer”е идеален за употреба во малопродажба или слични бизниси.

Поставен на влезот, овој дисплеј служи како помагало за чување корпи за корпи за шопинг со волумен од 20 литри. Вашите клиенти можат да ја земат корпата со себе кога ќе влезат во продавницата и да ги стават своите набавки во неа. Друг дисплеј може да се постави на наплата, на пример, така што вашите клиенти лесно ќе ја стават корпата повторно откако ќе завршат со купувањето.

На врвот од дисплејот има алуминиумската рамка за постер во формат А3, која е поставена во видното поле на клиентот. Благодарение на рамката, можете да го индивидуализирате приказот со вашиот рекламен постер и да презентирате, на пример ваши специјални понуди или слични понуди.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот