Пластична корпа за пазарење

Број на производ: 68.0011.1
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Пластична корпа за пазарење
  • идеален за малопродажни објекти
  • различни бои
  • Принт на лого по ваше барање
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Нашите пластични корпи за пазарење се класичен хит за сите трговци. Корпите се редат во висина, достапни се во различни бои и верзии.Нудиме можност за принт на Вашето лого на корпите по ваше барање.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Капацитет Боја Број на рачки Број на производ Производ бр. Цена
20 l сина слична на PMS 286 1 20 l
сина слична на PMS 286
1
68.0010.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l сина слична на PMS 286 2 20 l
сина слична на PMS 286
2
68.0010.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l жолта RAL 1018 1 20 l
жолта RAL 1018
1
68.0010.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l жолта RAL 1018 2 20 l
жолта RAL 1018
2
68.0010.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l сива RAL 7035 1 20 l
сива RAL 7035
1
68.0010.10 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l сива RAL 7035 2 20 l
сива RAL 7035
2
68.0010.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l зелена 1 20 l
зелена
1
68.0010.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l зелена 2 20 l
зелена
2
68.0010.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l црвена RAL 3020 1 20 l
црвена RAL 3020
1
68.0010.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l црвена RAL 3020 2 20 l
црвена RAL 3020
2
68.0010.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l црна 1 20 l
црна
1
68.0010.39 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l црна 2 20 l
црна
2
68.0010.38 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l сина слична на PMS 286 1 28 l
сина слична на PMS 286
1
68.0011.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l сина слична на PMS 286 2 28 l
сина слична на PMS 286
2
68.0011.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l жолта RAL 1018 1 28 l
жолта RAL 1018
1
68.0011.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l жолта RAL 1018 2 28 l
жолта RAL 1018
2
68.0011.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l сива 1 28 l
сива
1
68.0011.10 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l сива RAL 7016 1 20 l
сива RAL 7016
1
68.0010.176 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l сива 2 28 l
сива
2
68.0011.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l зелена 1 28 l
зелена
1
68.0011.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l зелена 2 28 l
зелена
2
68.0011.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l црвена RAL 3020 1 28 l
црвена RAL 3020
1
68.0011.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l црвена RAL 3020 2 28 l
црвена RAL 3020
2
68.0011.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l црна 1 28 l
црна
1
68.0011.29 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l црна 2 28 l
црна
2
68.0011.24 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот