Пластичен профил за цена „GLSR“

39 мм | 1.000 мм
висина на етикета за цена | Должина
Број на производ: 20.0116.997

Спецификација

Број на производ

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти висина на етикета за цена Должина Број на производ Производ бр. Цена      
39 мм 1.000 мм 39 мм
1.000 мм
20.0116.997 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот