Акрилна Ѕидна Преграда "Protective Screen"

  • изработен од 2 мм акрил
  • кристално чист
  • идеален за употреба како хигиенска заштита или ѕидна висечка преграда
Производ детали »

Спецификација

Материјал Акрил
дебелина на материјал 2 мм
Боја кристално чиста
квалитет на ивиците исечени
број на дупчиња 2
дијаметар на дупка 5 мм
растојание на дупчињата 100 мм од страна, 10 мм од врвот

Опис на производ

Оваа акрилна преграда е достапна во два различни формати. Кристално чистата преграда може да се употребува во различни места, примарната употреба му е како хигиенска заштита. Препорачуваме чистење на материјалот со средство за дезинфекција.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Верзија Број на производ Производ бр. Цена      
Формат на пејзаж - ширина: 1.000 мм, висина: 500 м Формат на пејзаж - ширина: 1.000 мм, висина: 500 м 60.0224.833 погледни Производ »
портрет - ширина 500 мм, висина: 1000 мм портрет - ширина 500 мм, висина: 1000 мм 60.0224.834 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот