Заштитник од PVC за поставување на таван "Protective Screen"

Број на производ: 26.0246.198
  • Заштитен екран во пластика
  • Лесно таванско поставување со претходно изработени дупки
  • За поголема хигиенска заштита на благајна и шалтер
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Заштитникот изработен од транспарентна пластика ви обезбедува хигиенска заштита во различни области на примена.

Додатоците на шалтерот често завземаат многу простор од самиот шалтер, кој инаку е важен дел при процесот на купување или при консултации. Овие додатоци исто така можат да влијаат и да ја намалат ефективноста на заштитата што ја нудат.
Со заштитникот овие проблеми ќе бидат решени. Ниту еден површински простор нема да биде зафатен бидејќи монтажата на овој заштитник е на таванот на просторијата. За поставување на заштитникот потребни се само соодветните додатоци како куки или висечки кабли. Двојните куки или висечките кабли многу лесно може да се прицврстат на производот преку претходно изработените дупки.

Штом еднаш се намонтира и прицврсти, производите и лицата околу ќе бидат целосно заштитени. Транспарентноста на панелот продолжува да обезбедува персонализиран контакт со клиенти и создава простор за работа а воедно создава и високо ниво на заштита и хигиена.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот