Заштитник „Fagus”

Број на производ: 60.0059.1
  • изработен од акрил со дебелина 4 мм
  • наменет за употрена на маси, пултови или витрини
  • 4 вакум држачи на долната страна
Производ детали »

Спецификација

Материјал Акрил
дебелина на материјал 4 мм
Боја кристално чиста
Ширина 620 мм
Висина 200 мм
длабочина 260 мм

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот