Дисплеј за постери „Info”

Број на производ: 57.0105.1

Спецификација

Материјал Метал / акрил
површина пескарена
Боја сребрена RAL 9006
Формат А4
Ориентација портрет
Ширина 235 mm
Висина 800 мм
длабочина 325 мм

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот