Дисплеј „Samolus“

Број на производ: 65.0046.1
  • 2 стабилни акрилни хемисфери
  • дупка наклонета нагоре
  • држач за рекламна картичка
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Дисплејот „Samolus“ има зарамнета основа што обезбедува стабилност во секое продажно место.
Поставени во аптеки, аптеки или продавници за канцелариски материјал - промотивните предмети и ситната стока можат лесно да бидат достапни со помош на дисплејот.

Овој кристално чист сферен дисплеј е погоден и како практичен додаток во гастрономијата. Не само што воведува ред во вашиот опсег туку и може да го подобри прегледот.


Држачот на картичката на горната хемисфера го олеснува прикачувањето на мал рекламен знак. На овој начин можете директно да ги информирате вашите клиенти за содржината внатре во дисплејот.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот