Дисплеј сталажа за брошури „Xtra“

Број на производ: 57.0075.1
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Повеќе наменски штанд за брошури
  • Може да се полни од двете страни благодарение на оригиналната цик-цак форма
  • за 6 брошури DIN A4 во портрет формат
  • Висина на полнење по оддел: 45 mm
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Дисплеј сталажата за брошури „Xtra“ се издвојува поради оригиналната цик-цак форма во споредба со конвенционалнисталажи за брошури. Бидејќи 6-те држачи за брошури кои се направени од кристално чист акрил се распоредени на посебен начин, тие можат лесно да се полнат и клиентите да ги вадат брошурите од двете страни. Акрилните држачи за брошури се прицврстени на висококвалитетна рамка. Стабилноста е огромна поради кружната база.

Опционално е достапна рекламна табла, проверете во додатоци.

Customers who bought this product also bought

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот