Дисплеј за флаери и брошури „Torza”

Број на производ: 54.0116.2
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • стилски дисплеј за флаери со заоблен дизајн
  • стабилна база од челик
  • со 4 полици за брошури А4 во портрет формат
  • длабочина на полнење по полица: 30мм
  • вклучува рекламен хедер на врвот од дисплејот
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој стилски заоблен дисплеј за флаери се издвојува со својот уникатен изглед.

Опремен е со 4 сиви полици кои се интегрирани на стабилна база од челик. Длабочина на полнење од 30мм на полица и брошури за прикажување во формат портрет А4. Хедерот ( простор за принт на Вашето Лого ) има димензии 250 x 138 мм (Ш x В)

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот