Ѕиден дипсензер за флаери „Slab”

Број на производ: 54.0106.1
  • ѕиден држач за боршури изработен од перфориран метален лим
  • за поставување на ѕид
  • индивидуално уредување на оддели за брошури А4 или 1/3
  • составена од задна плоча, оддели за брошури од 9x A4 и 18x 1/3 A4
  • целосен приказ на брошура
  • длабочина на полнење по оддел: 33 мм
  • А5 жичени кутии како дополнителна галантерија
  • можно до 9x A5 (додатоци)
Производ детали »

Спецификација

Материјал челик
Боја алуминиум / хромиран метал
формат на диспензер 9 x DIN A4 und 18 x Lang DIN
Ориентација портрет
Ширина 750 мм
Висина 1.000 мм
длабочина на просторот за флаери 33 мм
број на диспензери 27
Тежина приближно 7 кг

Опис на производ

Индивидуалноста ја исполнува функционалноста!

Ѕидниот држач за флаери и брошури "Slab" се состои од метален перфориран ѕид но кој може да се прикачат хромирани држачи за брошури А4 или 1/3 А4. Вашите опции за дизајн се практично неограничени. Заедно со задната плоча, вклучени се оддели за флаери 9x A4 и 18x 1/3 A4.

Индивидуалното уредување на жичаните кутии го прави ѕидниот држач супер практичен. Секоја жичена кутија е опремена со длабочина на полнење од 33 мм и нуди простор за вашите брошури, летоци и флаери. Сите презентирани печатени материјали се целосно видливи и не се кријат едни со други.

За проширување, жичаните кутии во портрет формат DIN A5 се достапни како дополнителна галантерија!

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот