Сталажа за каталози со катедра полица

Број на производ: 57.0069.1
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Дисплеј за каталози изработен од метал
  • Вклучувајќи и работна полица за директен преглед на каталогот
  • висока стабилност преку стабилна конструкција
  • Боја: сребрена слична RAL 9006
  • погоден за каталози А4
  • Голем број каталози можат да бидат поставени на штандот
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој стабилен метален дисплеј за каталози е опремен со дарежлив простор за складирање и може да прими различни каталози. Ставете ги вашите каталози во формат А4 во овој пригоден држач.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот