Систем за контрола на пристап базиран на камера

Број на производ: 89.0048.7
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Системот за контрола на пристап базиран на камера користи стереоскопски сензор, кој е монтиран на таванот, за да снима проток на клиенти што е можно попрецизно. Сензорот е поврзан на Интернет преку LAN-врска со помош на мрежна врска. Поврзан со услугата cloud (за одреден надомест, од 150 евра годишно), што се користи за проценка на податоците, покрај прикажувањето контрола за пристап преку прелистувач, може да се прикажат и корисни информации за операторот. На пример, може да се спроведе препознавање на полот (опционален приклучок), разлика помеѓу деца и возрасни или дефинирана табла, која може да се интегрира во вашата сопствена почетна страница со цел да се прикаже моменталната зафатеност. ЕУ-ГДПР се почитува, бидејќи не се снимаат видео-податоци, туку се само анонимни профили на движење. Дадената цена се однесува на основниот сензор, кој е доволен во многу случаи. За точна изјава за соодветно потребниот сензор, сепак, однапред е потребен преглед и димензионирање на областа што треба да се следи.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот