Држач за визит карти на 8 нивоа „Universum”

Број на производ: 67.0057.2
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Повеќеделен држач за визит карти
  • со 4 оддели по ред и 2 оддели еден до друг
  • за вашата работна маса
  • изработен од транспарентен полистирен
  • Ориентација: пејзаж
  • Длабочина на полнење по оддел: 17 мм
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој диспензер за деловни картички е погоден за рецепции и за вашата лична работна маса.

Држач за визит-картички изработен од транспарентен полистирен нуди простор за најмногу 8 различни визит-картички, кои се ставаат во овој штанд на декоративен начин и се секогаш подготвени за предавање. Секој оддел има длабочина на полнење од 17 мм.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот