2-делен држач на флаери ,,Универзум“ 1/3 А4

Број на производ: 67.0030.7
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • 2 одвоени дела - еден до друг
  • сјајна верзија погодна за пултови и маси
  • стабилен држач на флаери и брошури
  • производен од чист полистириол
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Држачот нуди место за два флаера со формати 1/3 А4 еден до друг. Идеален е за употреба во изложбени и продажни места. Високиот заден дел спречува паѓање на флаерите и гарантира оптимална презентација на вашите промо материјали.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот