Lager_und_Logistik

Складирање и Логистика


Со нашиот огромен складишен простор и современи системи за складирање, ние брзо ги реализираме вашите нарачки. Нашите производи се пакуваат во цврста амбалажа изработена од рециклирачки материјали. Исто така на Ваше барање можеме да собереме, препакуваме и да ја складираме Вашата стока во нашиот склад. Вашата нарачка  се испраќа со угледни транспорт компании, курири и шпедитери. Во можност сме за Вас да организираме и супер брза експрес достава, секако по ваше барање.

Имате повеќе прашања?

Исконтактирајте не »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот