Entwicklung

Развој и Дизајн на производи

3Д-Визуализација
Прототипи
CAD цртежи
 

Повеќе информации
produktion_1200px

Производство

Обработка на пластика
Обработка на дрво
Обработка на метал
Обработка на алуминиум

Повеќе информации
CFD2133209CAFBC86C680C752273BDF8

Принт

Скрин Принт
Дигитален принт
Трансфер принт
Пад принт
Принт на текстил

Повеќе информации
0126E9CBE7293FA7BB70B8F591B39E04

Графички услуги

Дата проверки
Креативи

Повеќе информации
5FA3207CF3201E8AD66CFCA004ADE749

Складирање и Логистика

во повеќе од 17 земји
испорака низ целиот свет
супер брза испорака

Повеќе информации
129A273CD6B205F9C8F5AC21794B7FC0

Специјални решенија и индивидуални проекти

POS displays 
Table displays
Floor displays 
Flexislot®-Profiles

Повеќе информации

VKF Renzel in one video

Затвори мени
Назад кон врвот