Диспанзер за дезинфекција за на маса „Budget III"

Број на производ: 50.0357.1
  • работа со рачка со притиснување со лакт
  • резервоар што се полни
  • капацитет прибл. 1.000 мл
  • за течни и гел-како средства за дезинфекција
  • лесно се полни
  • многу стабилен
Производ детали »

Спецификација

Операција Мануелна
Капацитет 1 литар
за употреба für flüssige und gelartige Desinfektionsmittel
Материјал Алуминиум / пластика / челик
боја на оквирот сребрена
Висина 340 мм
Ширина 150 мм
длабочина 200 мм
Уредување без дезинфектант

Опис на производ

Нашиот рачен диспензер за дезинфекција на маса „Буџет III“ е флексибилен, стабилен и практичен диспензер за хигиена. Неговата област на примена ги вклучува сите места каде што монтажата на ѕид не е можна, како на пример во амбулантски простории, во лаборатории или на работни клупи или на други мобилни работни места.
Оваа станица за дезинфекција се состои од штанд и рачен диспензер за дезинфекција кој има правилен, функционален дизајн. Стабилниот диспензер работи со употреба на лактот, така што овој столб за маса може да се користи слободно, независно од батерии или какво било напојување. Благодарение на интегрираниот, резервоар со капацитет од 1000 ml, нашиот диспензер за дезинфекција на маса „Буџет III“ не зависи од која било специфична големина или форма на шише. Резервоарот може лесно да се отстрани и да се полни со дезинфекцион со течност или гел. Така, нашиот диспензер за дезинфекција гарантира професионална и хигиенска употреба во вашата компанија во секое време.
Опционално,, нашиот DeskWindo може да се стави до или под диспензерот. Со помош на овој производ со прозорец за вметнување хартија, можете да го свртите вниманието на вашите клиенти кон понатамошно важно однесување, како што се безбедносното растојание или правилната постапка за дезинфекција на рацете.
Соодветно средство за дезинфекција може да се најде во „Додатоци“ во нашата онлајн продавница.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот