Дисплеј за постери „Info” со постери - ,, држете растојание ,,

Број на производ: 50.0083.33
  • идеален за области со зголемен проток на луѓе
  • 2-стран
  • за 2 постери во А1 Портрет формат
  • вкл. 2 постери ,, ве молиме држете растојание ,,
  • 2-стран држач за флаери или брошури достапен како додаток
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој дисплеј е одлично решение за вас како резултат на неговата висококвалитетна изработка и издржливост. Поради неговата очигледна ориентација, овој дисплеј ги охрабрува вашите клиенти да ја задржат својата оддалеченост за да обезбедат потребна дискреција или да го минимизираат ризикот од инфекција.

Овој дисплеј главно се користи во области со клиенти со поголем проток на луѓе во затворени простории, како во банки, но и на влезовите на супермаркети или други продажни објекти. Вашите клиенти се директно запознаени со усогласеноста со минималното растојание и соодветно се однесуваат. Особено денес,важно е да се задржи одредено растојание едни од други и со тоа да се заштитиме другите, но и самите себе. Овој дисплеј укажува на неопходноста и ги потсетува вашите клиенти да ја задржат препорачаната далечина.

Основата и двостраната рамка на овој дисплеј се изработени од сребрен анодизиран алуминиум со хромирани агли.
Постер рамките на овој дисплеј се опремени со полистиренски задни панели и за да ги заштитат постерите имаат анти-рефлексивни и УВ-стабилизирани фолии. УВ-стабилизацијата ги спречува постерите да избледат, а анти-рефлексивната фолија обезбедува подобра читливост без сјај.

Постерите можат да се менуваат со отворање на профилите на рамката од предната страна, така што овој дисплеј може повторно да се користи подоцна со други постери.

За дополнително презентирање на промо материјал, имаме двострана решетка за брошури, погодна за брошури или флаери 3x A4 од двете страни, како опционален додаток.

Испораката е без полица.

Заменски делови

Разгледај повеќе...

Потрошувачите кои го нарачале овој производ исто така нарачале

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот