FlexiSlot „Construct-Ellipse”

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој снажен ѕиден дисплеј нуди двостран простор за презентација на вашите производи или информативни материјали. Поради вкупната висина од 1.600 мм, погледот во областа на продажбата останува. Екранот е стабилен благодарение на елиптичната основна плоча од челик. Во комбинација со стабилизирачките потпори се навртува на сребрениот анодизиран профил на рамката на горниот дел.
Забележете дека жлебовите на профилите FlexiSlot не се на иста висина поради тенкиот дизајн.

Customers who bought this product also bought

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја на FlexiSlot Број на производ Производ бр. Цена
белa слична на RAL 9016 белa слична на RAL 9016 51.0238.84 Цена - испрати барање погледни Производ »
чиста бела слична на RAL 9010 чиста бела слична на RAL 9010 51.0238.85 Цена - испрати барање погледни Производ »
светло сива слична на RAL 7035 светло сива слична на RAL 7035 51.0238.86 Цена - испрати барање погледни Производ »
сигнал сива слична на RAL 7004 сигнал сива слична на RAL 7004 51.0238.87 Цена - испрати барање погледни Производ »
изглед на камен изглед на камен 51.0238.72 Цена - испрати барање погледни Производ »
антрацит сива слична на RAL 7016 антрацит сива слична на RAL 7016 51.0238.88 Цена - испрати барање погледни Производ »
сигнал црно слична на RAL 9004 сигнал црно слична на RAL 9004 51.0238.89 Цена - испрати барање погледни Производ »
Изглед на темно дрво Изглед на темно дрво 51.0238.90 Цена - испрати барање погледни Производ »
слонова коска слична на RAL 1015 слонова коска слична на RAL 1015 51.0238.91 Цена - испрати барање погледни Производ »
виолетово-црвена слична на RAL 3004 виолетово-црвена слична на RAL 3004 51.0238.92 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот