Граничник 28 „Clear“

  • транспарентен столб
  • совршен за постери или украсен материјал
  • лесна промена со навртување
  • стабилна леана основа за висока стабилност
  • продолжување на лентата до 2.300 мм
  • се избираат различни бои на лентата
Производ детали »

Спецификација

Durchmesser des Pfostens 64 mm
Боја на постот транспарентна
Материјал Тврд ПВЦ
Уредување за прикачување на постер
Постер ширина 200 / 220 мм
Постер висина 765 мм
Лентата се пушта до 2.300 мм
Висина 980 мм
Дијаметар на база 350 мм
Материјал на база леана база

Опис на производ

Со вметнување на индивидуализирани пораки, овој граничник привлекува особено внимание. Касетата или главата на столбот може да се отстранат со навртување, за да може да се пополни внатрешноста на столбот. Испринтајте ја вашата рекламна порака со ширина од 200 до 220 мм и висина од 765 мм и вметнете ја во столбот. Покрај постери, транспарентниот столб е совршен и за вметнување на украсен материјал или мали производи за привлечна презентација. Стабилната подлога со дијаметар од 350 мм нуди висока стабилност. Лентата е достапна во повеќе различни бои. Крајниот дел од лентата е прикачен на друг граничник. На секој столб може да прикачат макс. до 3 ленти.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја на лента Број на производ Производ бр. Цена      
црвена Pantone 186 C црвена Pantone 186 C 80.0013.1 погледни Производ »
жолта Pantone 102 C жолта Pantone 102 C 80.0013.10 погледни Производ »
црвена / бела црвена / бела 80.0013.11 погледни Производ »
бургунд Pantone 505 C бургунд Pantone 505 C 80.0013.12 погледни Производ »
сина Pantone 287 сина Pantone 287 80.0013.2 погледни Производ »
црна слична на Pantone Process Black црна слична на Pantone Process Black 80.0013.3 погледни Производ »
црна / бела / црна хоризонтална лента црна / бела / црна хоризонтална лента 80.0013.4 погледни Производ »
црни / жолти / црни хоризонтални ленти црни / жолти / црни хоризонтални ленти 80.0013.5 погледни Производ »
црна / црвена / црна хоризонтална лента црна / црвена / црна хоризонтална лента 80.0013.6 погледни Производ »
црни / сини / црни - вертикални ленти црни / сини / црни - вертикални ленти 80.0013.7 погледни Производ »
сива Pantone Cool Grey 10 сива Pantone Cool Grey 10 80.0013.8 погледни Производ »
зелена Pantone 3302 C зелена Pantone 3302 C 80.0013.9 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот