Граничник „Barato”

Број на производ: 80.0839.1
  • систем за насочување на движењето
  • за почитување на дискрециони растојанија
  • столб со хромирана сјајна боја
  • може да се користи со прикажување на јаже во различна боја
Производ детали »

Спецификација

Материјал нерѓосувачки челик
површина хромирана
Форма на база заоблена
Дијаметар на база 360 мм
Висина 1.000 мм
Тежина 8,0 кг
Завршеток кружен
Durchmesser des Pfostens 45 mm

Опис на производ

Граничникот „Barato“ ви нуди можност за насочување на движењето на посетителите или за заштита на чувствителните области од неовластено влегување. Ексклузивниот граничник се користи и за да се осигура дека се почитуваат дискрециони растојанија.

Користете го сјајниот хромиран граничник за да создадете одлична атмосфера на влезните области од театрите или кино салите. Во комбинација со соодветно јаже, можете да дизајнирате корисен насочувач за вашите гости да се приклучат во редот.
Идеален систем е одлично решение и за ресторани и хотели.
Јажето за спојување „Barato“ исто така можете да го пронајдете на нашиот веб шоп.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот