Граничник „Guide 86“

Боја на лента
  • Граничник со 3 конектори за ленти
  • Лента за поголеми растојанија
  • висина на базата 15 мм
  • достапни различни бои на лента
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Комбинацијата на лента со ширина од 100 мм и максимална должина на продолжување на лентата до 7 метри резултира со оптимален ефект на ограничување на просторот, особено на поголеми растојанија. Граничникот „Guide 86“е исто така одличен избор и за кратки растојанија.
Граничникот е достапен со различни бои на лентата. Изберете црвена или сина лента за вашиот систем за ограничување на просторот во банка или здравствена ординација, на аеродромот или на влезот од салите.
Овој модел нуди ункционалност со јасен дизајн.

Потрошувачите кои го нарачале овој производ исто така нарачале

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја на лента Број на производ Производ бр. Цена      
црвена Pantone 186 C црвена Pantone 186 C 80.1096.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина Pantone 287 сина Pantone 287 80.1096.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна слична на Pantone Process Black црна слична на Pantone Process Black 80.1096.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена/бела дијагонални ленти црвена/бела дијагонални ленти 80.1096.10 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолто/црни дијагонални ленти жолто/црни дијагонални ленти 80.1096.13 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот